CARNI

Vleesgerechten

 
Scaloppina (kalfsgerechten)

Scaloppine a funghi
(Kalfsoester en champignons) 

Scaloppine alla pizziola
(kalfsoester met een licht pikante kruidig tomatensausje)   

Scaloppine alla valdostana
(kalfsoester, ham, kaas in een romig tomatensausje)   

Scaloppine alla finanziera
(kalfsoester, mozzarella en een licht pikant roomsausje in de oven) 

 

Bistecca (Rundsvlees +/- 300 gr.)

Bistecca Siciliana
(Dunne lende met een zacht, licht pikant tomatensausje met champignons, paprika, look en ajuin. 

Bistecca Moicano
(Entrecote met een romige champignonsaus) 

Bistecca Pizzaiola
(Dunne lende met pikante kruidige tomatensaus)   

Filetto al pepe verde
(ossenhaas met peperroomsaus)  

Filetto al vino rosso
(ossenhaas met rode wijnsaus)   

Filetto alla pizzaiola
(ossenhaas met licht pikante kruidige tomatensaus) 

 

 

Agnello (lamsgerechten)

Filetto D’Agnello alla erbe
(lamsfilet met een kruidensausje) 

Filetto D’Agnello alla pizziola 
(lamsfilet met een licht pikant, kruidig, tomatenroomsausje)